Tipje voor na de zwangerschap

Na de zwangerschap is je lijf even niet meer zoals je gewend bent en dat duurt waarschijnlijk ook nog wel even. De kilo’s vliegen er bij de één wat sneller af dan bij de ander. Ik merkte dat ik een beetje een sinaasappelhuid had aan de zijkant van mijn bovenbenen en bij mijn billen. Waarschijnlijk door de hormonale veranderingen en even wat minder lichaamsbeweging… Maar belangrijker, hoe kom ik er vanaf? Met sporten start ik binnenkort weer. Maar ik vond een product waar ik erg tevreden over ben. Of het nou aan de crème ligt of het inmasseren, het resultaat is fijn! Ik waagde een gokje want normaal ben ik zeker niet van dit soort dingen maar het pakte goed uit.

Nee, weg is het niet, maar een stuk minder zeker!

Het product waar ik het over heb is de bodyslankcrème van De tuinen. Twee keer per dag smeren en goed inmasseren. Suc6 en hopelijk werkt het ook bij jou!

SONY DSC

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>