Zensy elektrisch kruikje

 

Een absolute MUST HAVE! Geen gedoe met kokend water in flessen!

Ik liep er toevallig tegenaan op de negenmaanden beurs. Ja daar vind je alle nieuwe snufjes, gadgets en ook een hoop onzin dingetjes, maar dit product trok mijn aandacht. Het is ontworpen samen met een kraamzorg organisatie. Er zit een oplaadpunt aan de kruik, stekker in het stopcontact en binnen een paar minuutjes heb je een heerlijk warm kruikje.

SONY DSC

De lekkere zachte hoes er omheen en je kleintje blijft lekker op temperatuur. De kruik blijft ongeveer zes uurtjes warm en blijft altijd op lichaamstemperatuur, in tegenstelling tot de ouderwetse kruiken, die flessen zijn van zichzelf zo koud.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten want reken maar uit wat het kost om twee kruiken met hoezen te kopen of 1 elektrisch kruikje. Dat verschilt weinig. En wat ik zelf een voordeel vind is dat als je kleintje het kruikje niet (meer) nodig heeft je hem zelf ook prima kan gebruiken voor bijvoorbeeld een zere nek. Echt een aanrader, ik heb zeker geen spijt van mijn aankoop.

SONY DSC

 

1 comment

  1. Jochem

    Ik deel mijn mening compleet met Ashley.
    Dit kruikje werkt inderdaad fantastisch.
    Erg prettig dat deze binnen 4 minuten warm is, en na 5 of 6 uurtjes niet lager zakt dan lichaamstemperatuur.
    Het grote voordeel is dat wij mannen hier ook goed mee over weg kunnen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>