Safe Sip, de ECHTE anti lek

Recent ontving ik dit interessante product om te testen. Ik was een beetje huiverig want hoeveel bekers beloofde mij geen anti lek en veroorzaakte alsnog een tas vol plak en een hoop geknoei.S

Maar ik kan je zeggen: Ik ben helemaal verkocht! De Safe Sip is gemaakt van siliconen en trek je gewoon over je normale beker of glas heen en hij past eigenlijk bijna overal overheen. Ik heb nog geen beker ontdekt waar hij niet op past! Je kunt hem voor zowel warme als koude dranken gebruiken en ook heel erg fijn, hij kan gewoon in de vaatwasser!

S

Straks als het zonnetje gaat schijnen houd het ook mooi de wespen en andere insecten uit de limonade van je kids, scheelt weer een hoop zorgen.

Kayleigh leert sinds kort gewoon uit een beker te drinken maar met een rietje kan ze al een tijdje. Nu is het zo dat als ik even niet op let ze het rietje uit de beker haalt en gewoon gaat drinken wat vaak nog met een hoop geknoei gaat. Met de Safe Sip zet ik haar beker rustig op tafel terwijl ik wat anders ga doen en als ze de beker dan per ongeluk omstoot is er niks aan de hand.

S

S

S

S

S

Als ik kijk hoeveel geld wij al aan zogenaamde anti lek beters uit hebben gegeven had ik graag eerder van het bestaan af geweten. Graag deel ik dan ook deze tip met jullie!

De Safe Sip is er al voor €6 euro maar als je per vier besteld worden ze gratis verstuurd wereldwijd en een 4-pak kost je €16.50. https://www.safe-sip.eu/ 

Het is ook super makkelijk even mee te nemen in je handtas als je bijvoorbeeld uit eten gaat en voorkomt een hoop geknoei.

Niet alleen een must have voor kids maar bijvoorbeeld ook voor oudere mensen of mensen met een beperking zodat zij ook weer lekker zelf kunnen drinken!

Wij kunnen in ieder geval niet meer zonder!

S

 

3 comments

 1. Jochem Hendriksen

  Wat een uitvinding ! Dat zo’n simpel dingetje zo effectief is, gewoon top.
  Een dikke 10 voor Safe Sip !!

 2. Femke

  Ik heb die van Sipsnaps.
  Die hebben deze en ook een versie met een tuitje. Een vergelijkbaar product en idd erg handig. Maar de 1e trok ik bij de eerste keer gebruiken al stuk.
  Zijn die van safe sip wél stevig genoeg?

  • Ashley
   Author

   Ja ze zijn gemaakt van siliconen en erg stevig. kayleigh zat er ook aan maar het materiaal kan genoeg hebben!
   Echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>