Styling

Als het om de kleertjes van Kayleigh gaat ben ik toch meestal wel degene die uitzoekt wat Kayleigh aan doet. Tegenwoordig is dat met hulp van Kayleigh die zelf wel even door haar kleertjes in de kast bladert. Vaak geef ik haar dan de keuze uit bijvoorbeeld twee shirtjes maar soms heeft ze zelf hele andere ideeën. Ja, ze krijgt echt een eigen mening. En ik ben twee en ik zeg Nee zeggen ze maar dat is ook al met anderhalf haha. Soms doet vriendlief een poging om kleertjes uit te zoeken en de ene keer lukt dat beter dan de andere keer. Het is lief hoe hij zijn best doet en dat waardeer ik enorm. Zelfs staartjes maken gaat hem steeds beter af, wat zeg ik, dit gaat zelfs goed!

Laatst was er alleen weer zo’n momentje dat ik dacht waar kom jij nou weer mee thuis? Hij was zo lief geweest om te denken aan Koningsdag en een outfit voor Kayleigh voor naar de opvang en Koningsdag zelf te kopen maar dit was naar mijn idee toch echt voor een jongetje. Zie hier het shirt….shirt koningsdag

Jongens en meisjes versie...

Jongens en meisjes versie…

Ben ik de enige met dit probleem of zijn er meer mannen die soms net ff mis stylen?

Uiteindelijk had ze gewoon geen oranje aan, het weer was er toch niet naar om een t-shirtje te dragen en we gingen gewoon lekker shoppen in Duitsland. Daar koos HIJ trouwens echt een super leuk girly setje voor het voorjaar uit voor Kayleigh!

Aan de andere kant is het achteraf ook wel weer hilarisch. Stel je voor dat ik even niet in de buurt ben en we bekijken later foto’s van Kayleigh en ze staat er op met een gekke combi dan lachen we ons rot! En natuurlijk zeg ik dan: ik weet wel wie jou die dag aangekleed heeft hihi. Maar meestal komt het niet zo ver want daar ben ik veel te pietje precies voor dus dan is ze al weer helemaal in girly stijl! Graag hoor ik van jullie of jullie ook van deze grappige verhalen hebben of misschien zelfs wel foto’s?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>