Lekker Z8, hip, stoer en lief tegelijk!

Net als alle moeders ben ik gek op shoppen voor mijn kleintje en al helemaal in de SALE! Op Facebook zag ik de 50% korting Sale voorbij komen van Z8 en ik dacht: Deze mag ik niet missen! Maar al snel bleek ik niet de enige te zijn die er zo over dacht hihi. De berichtjes over een site die aangepast ging worden i.v.m. de verwachte drukte volgde al snel. Op Facebook zou de tijd volgen wanneer de Sale afgelopen Maandag van start zou gaan. Ik zat achter mijn laptop, bezig met hele andere dingen toen ik even mijn telefoon pakte en voorbij zag komen dat het moment daar was. Als een gek liet ik de boel de boel en opende de Z8 pagina. Helaas zonder succes, over bezet, Connection Failed. Refresh, Refresh, als een gek bleef ik op de knop drukken en met resultaat! Jaaa ik zat er op. Maar nu nog een keuze maken….. Ik heb mij weten te beheersen tot een setje, en wat voor één! In de kleur mintgroen met roze. Lekker fel, hip maar ook stoer en onwijs schattig tegelijk.

Een lief mini rokje

rokje

met een pretty shirtje

shirtje

en stoere hoge sokken.

sokken

Ik ben verliefd!

outfit

En laat het nou twee dagen later al binnen zijn! Er was een hoop geklaag van mensen die de site niet op konden, de juiste maat niet meer konden vinden etc. etc. Ondanks deze chaos van hebberige moeders die uit waren op koopjes ( oké, Guilty! ) kan ik niet anders zeggen dan: Super bedankt voor dit fantastische setje uit de Sale en de snelle levering Z8! Moeder en dochter zijn blij.

kayleigh staand met z8 outfit

Haar gezichtje bij het zien van de outfit, priceless! Ja, ze is dan pas bijna 11 maanden maar ze vind shoppen en kleertjes nu al leuk! Als ik haar tussen twee setjes laat kiezen wat ze aan wil (omdat ik weer eens niet kan kiezen uit al dat leuks) wijst ze glunderend naar haar keuze…..

Stil zitten voor een paar foto’s was er niet bij, ze testte meteen het comfort uit. Test geslaagd! Het setje is nog wat groot, het is dan ook de bedoeling dat ze deze in September kan dragen. Nog een paar hippe sneakers erbij en kayleigh is er klaar voor!

kayleigh zittend met z8 kayleigh staand met z8 kayleigh staand met outfit

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>