Voorjaar?

S

Jaa eindelijk een mooie dag! Aangename temperatuur en nog een zonnetje ook. Net als de rest van Nederland gingen wij lekker met het hele gezin naar buiten. Je moet ook wel want in Nederland is dit zeldzaam en vaak maar van korte duur. Overal zie je iedereen uit zijn winterslaap komen en erop uit gaan. Je ziet iedereen fietsen, op het terras zitten, ijsje eten, skeeleren en natuurlijk wandelen. Wij besloten lekker naar de posbank te gaan. En natuurlijk waren wij niet de enigen. De parkeerplaatsen overvol en overal auto’s in de berm, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik had mijn sportieve schoenen aan en was helemaal klaar voor een wandeling met een paar extra baby kilo’s aan mijn lijf.

 

Kayleigh in de draagdoek en het genieten kon beginnen. Het zonnetje was heerlijk en een jas was niet eens nodig. Ik had het flink warm met Kayleigh tegen mij aan. We besloten niet echt het bos in te gaan maar lekker bij het heide gedeelte te lopen zodat we lekker veel zon vitamines op konden doen. Jazz genoot ook volop, maar mocht hier helaas niet los. Dat resulteerde erin dat vriendlief op sleeptouw werd genomen door onze enthousiaste labrador. Kayleigh viel al snel in slaap van het gehobbel, het windje door haar haren en het zonnetje op haar bolletje.

S

We hebben een heerlijke wandeling gemaakt en merkte hier weinig van de vele mensen die aanwezig waren. We vonden nog een rustig stukje waar Jazz ook even los kon genieten.

S

S

 

S

Na een halfuurtje tukken werd ook Kayleigh weer wakker en genoot volop van alles wat ze zag.

S

S

Nog even lekker gezeten op een boomstam en toen teruggelopen naar de auto. Hier werd iedereen even van drinken voorzien want wat hadden we een dorst! Wat is borstvoeding geven toch handig hihi. Een vrouw die langsliep glimlachte nog even naar mij toen ze zag dat ik aan het voeden was.

S

We gingen weer huiswaarts en op de terugweg had mijn vriend nog het briljante idee om een mega softijs te scoren wat een complete maaltijd was. Al met al een geslaagde gezinsdag waarvan er nog vele mogen volgen. Wij zijn klaar voor het voorjaar!

4 comments

 1. Kim

  Hoi Ashley,

  Wat heb je weer een leuk stuk geschreven over voorjaar!! Super mooie foto’s❤️!
  Xx Kim

  • Ashley
   Author

   Ja, wat heerlijk hè! Als ik dan nu naar buiten kijk snak ik weer naar een aantal dagen (lees maanden) van dat weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>