Pasfoto check, ID kaart check, zomer en vakantie kom maar op!

Met de zomer en dus vakantie in het vooruitzicht werd het tijd om haar eerste ID Kaart aan te vragen en daarmee dus ook tijd voor haar eerste pasfoto. Ik had ook nog eens twee verschillende formaten nodig, één Australisch formaat en één Nederlandse en dat bracht nogal wat teweeg.

Twee wat oudere mannen in de winkel en die dachten de klus wel even te klaren. Een of ander lelijk oud clowntje kwam tevoorschijn om Kayleigh haar aandacht te trekken of om haar aan het lachen te maken. Ondertussen hield ik haar bij haar heupen vast want ze zat op een hoog en klein krukje. De ene na de andere foto werd gemaakt maar het viel niet mee om op het juiste moment te klikken. Ik stelde nog voor dat die man haar even vast zou houden want ik wist zeker dat als ik bij de camera zou staan de klus zo geklaard was, maar dat zag hij niet zo zitten geloof ik. Ik kon het geklungel bijna niet aanzien haha. Niet veel later hadden we dan toch een foto met een mooie kwijl onder haar kin. Helemaal prima!

1e pasfoto

Op naar het gemeentehuis.

gemeentehuis

 

Ingevuld formulier van papa mee voor toestemming en daar was de klus snel geklaard. Vergeet dit formulier niet als je niet getrouwd bent anders kom je voor niks!

Over een weekje konden we de kaart op komen halen lieten ze weten.

Het bericht voor het ophalen bleef uit dus zijn we maar gewoon naar binnen gewandeld.

voor het gemeentehuis

in het gemeentehuis

En ja hoor, daar was ie dan! En hoe schattig is het als er dan op staat 68 centimeter lang?!

ID kaart

Wij zijn klaar voor ons vlieg avontuur van de zomer. Italy here we come!

Jullie al plannen voor de zomer? Al aan het aftellen? Waar gaat de reis naartoe en met welk vervoermiddel? Ik ben benieuwd of jullie al vakantie kriebels hebben!

Leave your comments………..

2 comments

 1. Olga Poortvliet

  Jazeker heb ik zin in de zomervakantie! Zeker nu het weer in Nederland nog zo wisselvallig is! Jan en ik hebben daarom dit jaar weer gekozen voor een vrij zonzekere vakantie in Kroatië. Lekker op een eiland waar we zowel van de bezienswaardigheden als van het strand zee en zon kunnen genieten. En misschien kunnen we er wel dolfijnen spotten,staat er in de beschrijving van het eiland. Ondertussen hopen we dat het weer hier wat stabieler wordt en dat we net als in Kroatië,hier s’ avonds lekker buiten kunnen vertoeven!
  Alvast zonnige groeten!

 2. Jochem

  Ik heb zeker weten al vakantie kriebels.
  Helemaal wetende welk huisje op ons staat te wachten.
  En Kayleigh heeft bij haar eerste vakantie al meteen een heerlijk privé zwembad, dat wordt genieten !!
  Nog ong 2 maanden werken en gaan met die banaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>