Hi Ha Holiday

Na het leuke nieuws volgde er een stilte omdat wij er even tussenuit vlogen om alsnog met ons gezin even lekker op vakantie te gaan.

kayleigh bij het vliegtuig

Nadat Kayleigh in Juni zo ziek was dat we niet konden gaan gingen we nu voor een herkansing en die was meer dan geslaagd! Onze reis ging naar Lanzarote, Puerto del Carmen. Kayleigh vond het vliegen fantastisch. Op t moment dat iedereen stil was voor het opstijgen gilde en lachte Kayleigh het uit van plezier. Ze hoefde niet eens echt te wennen en deed alles echt fantastisch! Ons appartementje was gewoon ons vakantiehuisje en al snel wist ze de weg. Met het uitzicht vanaf het balkon had ze ook totaal geen probleem en elke ochtend had ze het dan ook over het zwembad.

uitzicht vanaf balkon

We vonden een leuk, betaalbaar en goed restaurant waar Kayleigh al meteen geliefd was maar probeerde natuurlijk ook nog wat andere uit. De wandeling naar het strand liep ze helemaal zelf maar op de terugweg (die steil was) liet ze zich toch wel graag duwen in de buggy en viel dan meestal in slaap. Ik voelde mij op vakantie ook stukken beter want het kokhalzen verdween als sneeuw voor de zon!

samen bij het zwembad

Kayleigh besloot tijdens de vakantie zo goed als zindelijk te worden en maakte ondanks haar luier gebruik van de toiletten als we op pad waren, behalve die van het strand want die vond ze vies! Zo ging er naast alles wat we al mee sjouwde naar het strand ook een potje mee waar ze wel graag gebruik van maakte. Toilet with a view ;-)

Kayleigh stoertje op het strand

 

mijn strand creatie photo grid

toet toet papa snorkel

In de ochtend was het eerste wat ze riep: Mamaaaa ik moet plassen! En ook op de terugweg in het vliegtuig ging ze meerdere keren naar de wc. We bezochten het nationaal park timanfaya en gingen naar Rancho Texas Park een dieren/water park.

rancho texas park tijgers rancho texas water park

En Kayleigh ging mooi nog even door als een eenjarige hihi.

koffers pakken op de terugweg in het vliegtuig

We hebben genoten van de lekkere temperatuur, zon, zwembad, zee en strand en moeten onwijs wennen nu we weer terug zijn, brr. Ook bij Kayleigh is er ineens een knop omgegaan. Plassen op het potje en de wc doet ze ineens bijna niet meer en ze heeft ineens losse handjes en een grote mond. Peuterpubertijd?! Het is nog niet eens ik ben twee en ik zeg nee, was dat het maar! Het is vast weer een FASE! Maar ik heb dus weer genoeg verhalen om jullie mee lastig te vallen en natuurlijk neem ik jullie mee in alles wat bij mijn zwangerschap en de komende negen maanden hoort…….(inmiddels nog ongeveer 5mnd)

Back To Real Life!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>