Bijna 2!

Ja ja, het is bijna zover de twee jaar is in zicht! 4 September is ons dametje echt geen kleine meid meer! De voorbereidingen voor dit grote feest zijn in volle gang. De uitnodigingen zijn gemaakt en verstuurd en de versiering had ik een tijd geleden al besteld. voorkant uitnodiging kayleigh

achterkant uitnodiging

Kayleigh is mee geweest om postzegels te kopen en heeft zelf alle uitnodigingen in de brievenbus gestopt.

tasje met uitnodigingen

in de brievenbus

Want wanneer post je überhaupt nog iets? Leuk om dit mee te geven aan haar. De mensen die we nog zagen heeft ze zelf de uitnodiging gegeven. Als haar dan gevraagd werd oh wat is dit? Vertelde ze trots: Voor mijn verjaardag! Hoe oud wordt je dan? TWEE!! Momenteel merk ik dat ze niet echt uitdagend speelgoed meer heeft en vind ik het moeilijk wat er nog bij moet komen. Het word zeker tijd om eens op te gaan ruimen want het ‘baby’ spul kan nu wel weg. Om de veel voorkomende vraag voor te zijn bedacht ik van tevoren wat een leuk verlanglijstje voor Kayleigh is en maakte ik deze digitaal aan via www.mijnverlanglijstje.eu. Super handig! Je kunt zo de link van internet toevoegen dan staat er een foto bij en de prijs en de omschrijving kan je eventueel nog aanpassen. Het leuke is dat je zelf niet kan zien wat afgestreept word en dubbele cadeautjes worden voorkomen en een hoop onzin cadeautjes ook. Je kunt de link op verschillende manieren delen. Vorig jaar hebben we ook gebruik gemaakt van dit lijstje en dat is erg goed bevallen. Een enkeling had toch zelf iets gekocht maar veel wensen zijn in vervulling gegaan. Zijn er nog dingen die ze niet gekregen heeft dan hebben we meteen ideetjes voor 5 December. Dit jaar staat er o.a. een houten theeservies op, Play Doh klei en vormpjes, Electro dierenpret, houten snijgroenten en fruit, regenlaarzen en een paraplu, cd kleine kleutertjes van Monique Smit, knutsel mais, houten hengelspel, spel kleurentorentjes, spel bonte ballonnen, Junior Colorino, grote Dora vloerpuzzel, houten rijgkralen, poppen, poppenbuggy, poppenbedje, een kassa, boekjes voor loco bambino, Woezel en Pip puzzel en alle boekjes van Woezel en Pip die ze nog niet heeft (ja, een echte fan hier! Grote kleurpotloden een Skippy dier en een Nijntje slaaptrainer. Wat je wel kunt merken aan haar verlanglijstje is dat ik niet zo van het plastic fantastic houd maar liever houten speelgoed zie. Zelf hebben we ook een mooi groot cadeau waar ze zeker weten heel blij mee gaat zijn en waar ze nog niks van weet! Hierover binnenkort meer…..

overzicht cadeautjes

Ze weet dat ze bijna jarig is en dat zorgt soms voor grappige situaties. Laatst kochten we iets en daar kreeg ze wat kleins bij in een zakje. Ze zei enthousiast: Voor mijn verjaardag!

Het word volle bak, gezellige drukte en hopelijk hebben we een zonnetje zodat we ook gebruik kunnen maken van onze tuin anders word het nog een hele uitdaging! De taart is besteld en het aftellen is begonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>