Zijn 1e Vaderdag

 

Dit was niet alleen de eerste Vaderdag maar zoals jullie in mijn blog van Moederdag hebben kunnen lezen was het er ook één waarin ik even het goede voorbeeld moest gaan geven…. Ik had mijzelf dus wel wat op de hals gehaald haha.

Kayleigh werkte goed mee en gunde papa ook een relaxed dagje want ze kwam pas om kwart voor 8 wat in tijden niet meer is gebeurd. Samen lagen we lekker te knuffelen op bed toen ik vertelde dat Kayleigh en papa maar lekker op bed moesten blijven. Ik ging naar beneden om Jazz uit te laten wat vriendlief normaal doet en een mini ontbijtje te bereiden. Hij houd nu eenmaal niet van ontbijten maar ontbijt op bed hoort er bij! Frambozen vanille vla en verse aardbeien uit de tuin van mijn moeder en een sappie.

mini ontbijtje

Na dit ontbijtje was het tijd voor de cadeautjes en Kayleigh hielp papa trots met uitpakken.

vaderdag 2

vaderdag 1

vaderdag 9

Kayleigh is nog wel klein maar we hebben dit samen gekocht en samen ingepakt. Het creatieve moest nu nog van mama komen maar straks zal Kayleigh dit zelf doen en dan word het alleen maar leuker! De cadeautjes waren zijn twee andere liefdes…bier en snoep.

vaderdag 15

vaderdag14

Op de pot snoep staat een foto van Kayleigh en haar papa en dit lieve gedichtje:

Lieve papa dit is speciaal voor jou omdat ik enorm veel van je hou.

Van alle papa’s op een rij is er geen tweede zoals jij.

Wat een geluk heb ik dat je de papa bent van mij!

Liefs XxX Kayleigh

 

Kayleigh vond het blik met bier wel leuk om als trommel te gebruiken, wat had ze een schik!

vaderdag 12

vaderdag 11

In de middag gingen vader & dochter gezellig samen op stap om mama aan te moedigen voor de Color run waar je in mijn andere blogje meer over leest….

Ben benieuwd wat dit gezellige voorbeeld gaat brengen voor de volgende Moederdag…. Maar dat duurt nog even!

Ik hoor graag wat over jullie Vaderdag avonturen en creatieve creaties!

vaderdag 13

Lieve groetjes van ons!

1 comment

  1. Jochem

    Het is een goed voorbeeld voor papa geweest en ik weet wat me te doen staat. Ondanks dat ik in onze familie hier nooit waarde aan gehecht heb, ga ik voor volgend jaar mijn best doen !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>