The Wedding

Voor onze bruiloft kwam Jochem met het fantastische idee om te trouwen in het buitenland op het strand met onze voetjes in het zand. Ja ja, het is niet voor niets nu MIJN man haha. Perfect match! Ik vond dit een fantastisch idee maar moest wel even wennen dat sommige mensen dan zouden ontbreken. Het plan was om alleen met ons gezinnetje te gaan maar al snel besloten lieve mensen om ons heen dat ze dit moment niet wilden missen en besloten ze hier hun vakantie van te maken. De knoop was doorgehakt want wie wil nou niet een bruiloft met zon, zee en strand? Dream Wedding voor mij in ieder geval! Bestemming werd Curaçao want daar waren we nog niet geweest, dat leek ons wel wat en was even praktisch gezien ook makkelijk omdat je dan je huwelijk niet hoeft om te zetten. Ik ben altijd van alles zelf organiseren en zelf in de hand hebben en tsja een tikkie perfectionistisch. Al snel bleek dat het met de afstand niet mogelijk was om alles zelf te organiseren. Want hoe regel je in godsnaam een strand voor jezelf? Waar huur je een stuk strand? En dan de rest nog….. Gelukkig vonden we een leuke weddingplanner: Weddings by Merel. https://weddingsbymerel.com/ Ze heeft heel wat geduld moeten hebben met ons denk ik maar het is allemaal gelukt en ik heb toch veel in eigen hand kunnen houden. Zo heb ik wat decoratie ons trouwvervoer en de fotografe bijvoorbeeld ook zelf geregeld. Vanwege dat we met een klein gezelschap waren, 13 in totaal met ons erbij vond ik het belangrijk dat er een gezellige fotografe bij zou zijn die gewoon goed bij ons clubje zou passen. Ook mijn bruidsboeket heb ik ter plekke uitgezocht omdat ik dit toch wel erg lastig vond van plaatjes en telkens als ik een bloem bedacht die ik wilde was deze op curaçao niet leverbaar of durfde ze het niet aan om deze in een boeket te verwerken omdat ze daar geen ervaring mee hadden.

frangipani

Zoals bijvoorbeeld de frangipani bloem waar Jochem en ik wat mee hebben sinds Fiji (zie foto). Maar mijn bruidsboeket was uiteindelijk al zeg ik het zelf prachtig!

Kayleigh met mijn boeket

Kayleigh met mijn boeket

Maar goed het was een heel georganiseer en erg vermoeiend vanwege onze slapeloze nachten met Skyler. En hij moest voor die tijd nog even geopereerd worden, buisjes erin en neus amandelen eruit. Omdat hij  onrustig bleef slapen volgde er ook nog een korte ziekenhuisopname ter observatie waar ik nu liever niet op in ga. Wat een ramp als dat ook nog allemaal even vlak voor vertrek moet en niet het gewenste resultaat heeft! Ik dacht ohjee we zijn alleen maar bacteriën aan het opdoen hier, helllppp!

27 April vertrokken we dan na veel voorbereiding richting Curaçao helemaal bepakt en bezakt. Als je bedenkt wat je normaal al allemaal meeneemt als je met 2 kindjes op vakantie gaat…..En dan nu nog allemaal extra dingen voor de bruiloft en niet te vergeten een trouwjurk en trouwpak! Hier werd trouwens goed voor gezorgd door KLM mijn complimenten hiervoor! En ook erg leuk dat we zowel op de heenweg als terugweg champagne kregen met wat lekkers en een kaartje. Erg attent!

Skyler en Kayleigh vliegtuig

Op Curaçao hebben we een paar dagen kunnen acclimatiseren (lees kindjes met een jetlag, midden in de nacht ontbijten etc.) genieten en laatste regel dingetjes kunnen doen zoals boodschappen voor de bbq van de bruiloft, boeket uitzoeken etc. En natuurlijk een bezoekje brengen aan ONS strand.

strand cas abao Kayleigh Cas Abao

3 mei was daar de grote dag! Gek genoeg was ik totaal niet zenuwachtig. Ik was in de ochtend meer een beetje doelloos en aan het wachten op mijn trouwboeket en totdat ik mij klaar kon maken. Vergat wel even mijn benen te scheren tijdens het douchen dus dat moest daarna nog even haha.

BruiloftNiekeJochem-1 BruiloftNiekeJochem-29

BruiloftNiekeJochem-50 BruiloftNiekeJochem-42 BruiloftNiekeJochem-53

Vriendin Laura http://www.whatabouther.nl/wel in de stress want die moest ineens van iedereen de haren doen i.p.v. alleen het haar van Kayleigh en mij waardoor ze zelf last minute nog van alles stond te doen en in de hobbelige bus nog met haar make up bezig was. Zou je niet zeggen he als je haar ziet! Iedereen aan het zweten behalve ik! We stapten wel iets later dan gepland in de partybus van irie tours. http://irietours.com/ .

BruiloftNiekeJochem-54

Ik als eerste helemaal achterin zodat Jochem mij niet zou zien. Er hing een gordijntje maar dat was wel hilarisch want die ging alle kanten op door de wind. Hij mocht dus alleen maar strak vooruit kijken. BruiloftNiekeJochem-58 BruiloftNiekeJochem-62 BruiloftNiekeJochem-72 Om mijn haren ondanks de wind (zaten geen ramen in de bus) netjes te houden had ik een doek om van een vriendin. Ik leek zo wel een buitenlands vrouwtje en ik kan zeggen dat het een komisch ritje was met al dat gehobbel achterin. Veel gelachen en zelfs de Weddingplanner moest lachen bij aankomst toen ze mij zo zag zitten met die doek.

BruiloftNiekeJochem-85

Uiteindelijk gingen ik en mijn dochtertje achter een palmboom staan totdat het moment daar was.

BruiloftNiekeJochem-135 BruiloftNiekeJochem-127

 

BruiloftNiekeJochem-91

bruidsbloemenBruiloftNiekeJochem-126 BruiloftNiekeJochem-94

Jochem zei heel nuchter: Maakt toch niet uit wat je aandoet je bent sowieso mooi! Met je haren los volgde er dan haha! Ik zei: Ik hoop dat als je mij ziet dat je echt denkt: Wauw, dit is gewoon MIJN vrouw! Nou ik geloof dat dat WAUW momentje wel gelukt is.

BruiloftNiekeJochem-138 BruiloftNiekeJochem-147 BruiloftNiekeJochem-140 BruiloftNiekeJochem-150 BruiloftNiekeJochem-151

Voor de opkomst hebben wij gekozen voor het nummer: Christina Perri, A thousand Years,https://www.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00 tijdens het tekenen mocht een nummer van Marco Borsato niet ontbreken en kozen we stapel op jou en tijdens het weglopen Justin Timberlake Can’t stop the feeling. Na de plechtigheid was het tijd voor wat foto’s en daarna voor de kindjes om lekker te plonzen en voor ons om aan de cocktail en hapjes te gaan en lekker te genieten. De rest van de foto’s van deze dag zie je soon in een plogje!

Ik kan eindeloos door blijven praten over deze geweldige dag maar ik denk dat de foto’s voor zich spreken………

Droomse voor alle dames die nog een prachtige dag te wachten staat!

lieve groetjes Ash, it’s a moms world

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>