Wat een JAAR!

Om mee te beginnen: RESPECT voor andere mama bloggers. Ik weet niet hoe ze het doen met vaak nog meer dan 2 kids, maar petje af hoor! Het was weer veel te lang heeeeel erg stil op its a moms world en wat is er veel gebeurd!

Skyler is inmiddels alweer 1!

Skyler

Kayleigh word in September alweer 4!!!!

Kayleigh

Skyler en wij hebben helaas niet het beste jaar achter de rug…. Hij was non stop verkouden en werd met slapen continu krijsend wakker met pijn (lees zo’n 5 a 6 x per nacht) maar dit werd door de huisarts niet erkend. Zelfs niet na het zien van een filmpje! Heel traject achter de rug met onwijs veel heen en weer kleppen en met heel veel gedoe en veel te lang zo aan klungelen eindelijk een verwijzing voor de kinderarts gekregen toen mijn wallen al tot aan mijn enkels hingen. Hier werden we eindelijk gehoord en ging het balletje al snel rollen. Zo kwamen we bij de KNO arts terecht en hier bleek dat Skyler zijn neus amandelen eruit moesten en dat hij buisjes moest. Maar goed hierover later meer. Ik kan je vertellen dat slaaptekort heel wat met je doet en helemaal in combi met niet begrepen worden. En alles draait natuurlijk gewoon door! Werk, huishouden, kindjes, planning bruiloft etc.

Jahaa inmiddels zijn wij ook nog getrouwd op het mooie Cas Abao strand op curaçao waarover later meer :-) Dream Wedding!!

Vanaf onze vakantie curaçao hebben wij onze vrolijke binkie weer terug die nu gewoon de nachten lekker doorslaapt wat betekend dat mama langzaam ook weer de oude word en weer wat frisse energie heeft.

TADAAA it’s a moms world is weer terug!

Volop in de keuze voor een basisschool, musical The lion King met Kayleigh bezocht, lekker druk met werk, Skyler sinds kort lekker aan de wandel kortom genoeg om over te bloggen!

Liefs Ashley

Ashley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>