TWEE!!!!

Ja, 4 September was het dan echt zover! Kayleigh alweer twee jaar! Toen Kayleigh in de ochtend wakker werd kreeg ze bij ons op bed cadeautjes en kaartjes.

Cadeau op bed

Toen we GEFELICITEERD zeiden en voor haar zongen zei de lieve schat: Dankjewel! Hoe cute is dat! Van ons kreeg ze een pannensetje en van mijn tante kreeg ze via de post een mooi zelfgemaakt schortje en pannenlappen.

kayleigh op bed met schortje

Het grote cadeau stond beneden op haar te wachten. Jochem nam haar met ogen dicht mee naar beneden… Op het cadeau stond een hele grote ballon van prinses Sofia. Deze trok meteen haar aandacht evenals de versiering waardoor ze haar cadeau niet eens zag.

met ballon prinses sofia

Dat was wel even een leuk momentje want zo zie je, het zijn de kleine dingen die het doen. Maar toen ontdekte ze haar mooie steigerhouten keukentje. En mooi is die maar er zit nog een heeeeeel verhaal aan vast maar dat volgt later in een aparte blog. Ze was meteen helemaal druk in haar keuken, leuk dat fantasiespel.

kayleigh met keukentje handjes wassen keuken

In de middag ging ze nog even slapen voordat het grote feest ging beginnen. Het was nog even spannend wat het weer ging doen want de berichten waren wisselend maar godzijdank bleef het tijdens het feestje droog. Ik weet niet waar we anders zo’n 40 man inclusief een stuk of 12 kindjes hadden moeten laten. Nu hebben ze heerlijk in de tuin gespeeld en dit ging super goed, geen opstootjes en alles ging leuk samen. Er stond wat wind maar heerlijk met z’n allen buiten gezeten.

in de tuin feestje feestje in de tuin

Toen Kayleigh uit bed kwam werd ze overspoelt met cadeautjes. Ze parkeerde op de grond in de woonkamer en bleef maar aan het uitpakken.

cadeautjes uitpakken cadeautjes uitpakken op de grond boekje loco cadeau prinsessen cadeau

Jeetje wat was ze jarig. Netjes zei ze tegen iedereen dankjewel en ja, dan ben je als moeder super mega trots! In tegenstelling tot vorig jaar kreeg ze geen genoeg van de cadeautjes uitpakken en wat is ze verwend! Het lijstje was heel handig geweest dit hoorde en zagen we ook terug echt fantastisch! Op de woonkamer zette we de hele tafel vol met taart en we maakte er na een rondje drinken zelfbediening van want dit was niet bij te houden! Kayleigh opende met haar eigen Prinsessen taart en vroeg heel schattig om een lepel want in knaaierij had ze geen zin.

prinsessen taart kayleigh prinsessen taart met taartje en mama hapje taart hapje taart van mama

Na een paar hapjes was ze er al klaar mee. Nee een taart fan is ze nog steeds niet! Er werd gezellig gekletst, gedronken en gegeten en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er verder weinig van mee gekregen heb want het was toch wel druk. Maar Kayleigh was zichtbaar aan het genieten en dat doet je als ouder goed. Echt het zonnetje die dag. Ons kleine meisje is nu echt groot!

In de avond genoten wij nog even rustig na met een stuk taart op bed hihi

taart op bed

Tip: Wil jij ook een prinsessen/ Barbie taart? Deze maak je heel simpel zelf! Ik kocht een boltaartje van de Hema verkrijgbaar in Roze of oranje voor €7,-, koop een leuke Barbie pop naar keuze en steek deze erin. Jurk eroverheen draperen en klaar is de taart! Suc6!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>