Sprookjes bestaan!

Lang gehoopt, niet meer verwacht en toch gebeurd!

22 januari ging ik met mijn lieve vriendin en Kayleigh naar de winter Efteling inclusief overnachting in de sprookjessuite.  Dit geweldig cadeau had ik gekregen voor mijn verjaardag en we keken er erg naar uit. Deze dag kreeg alleen een wel heel erg leuke wending die ik niet aan zag komen! We hadden voor de Zondag twee dingen op de planning staan wat ik niet zo gek vond aangezien mijn vriendin blogt en verder waren we helemaal vrij om te gaan en staan waar we wilde.

efteling hotel

Bij aankomst konden we nog niet inchecken dus zijn we eerst even lekker het park in gegaan. Kayleigh was helemaal enthousiast ondanks dat ze helemaal niet wist wat de Efteling nou eigenlijk was maar daar kwam ze al snel achter. Voor mij was het ook lang geleden dus super leuk!

Kayleigh

Tegen de tijd dat we in konden checken gingen we even terug naar het hotel en wauw wat een kamer!

sprookjessuite sprookjessuite zitgedeelte bad

Echt een super leuke thema kamer en Kayleigh keek haar ogen uit! Voor Kayleigh een leuk boomhutbed en een paddenstoel die geluid maakt en allemaal leuke schilderijen met sprookjesfiguren.

in het boomhutbed roodkapje schilderij

Terug in het park moesten we voor die vriendin van mij naar een lekker warm vuurtje waar wat mannen kwamen zingen. Kayleigh vond het vuur eng en was erg moe dus ik draaide de wandelwagen om in de hoop dat ze even zou bijtanken zodat we nog een leuke middag en avond tegemoet gingen. En leuk werd het! De mannen zongen wat leuke liedjes en ik stelde voor aan mijn vriendin om even een blokje om het vuur te lopen met Kayleigh zodat ze in slaap zou vallen. Ik merkte dat mijn vriendin dit niet zo leuk vond en ze zei ik heb mijn opnames bijna klaar dus dan gaan we zo. Ik wiegde nog wat en Kayleigh vertrok naar dromenland.

sleeping beauty

Toen kwamen de vier mannen pal voor mijn neus zingen, leuk maar ik houd daar nooit zo van en voelde mij wat ongemakkelijk. Helemaal toen ze zongen i think i wanna marry you, just say i do! En ja hoor, daar gingen ze op hun knieën en vroegen wat mijn antwoord was. NEE! Ah, waarom niet? De meeste zeggen ja. Omdat ik een hele leuke vriend thuis heb zitten! Oké, verlost. Ik stuurde mijn vriend uiteraard wel even een berichtje dat ik maar liefst door vier mannen ten huwelijk was gevraagd maar wel nee had gezegd. Ik zei ook nog even dat ik dan tenminste 1x in mijn leven was gevraagd. Vanaf toen was het onderwerp tussen mij en mijn vriendin trouwen! We besloten even lekker op te gaan warmen met een chocolademelk nu Kayleigh lag te tukken. Eind van de middag moesten we nog een fotoshoot zo was mij verteld voor promotie materiaal van de Efteling. Kayleigh opende haar ogen na een powernapp en we maakte nog even een rondje in de draaimolen. We zouden opgehaald worden en daar stond ineens een koets met paarden voor ons klaar. Kayleigh wilde graag mee met de koets en genoot volop van het ritje.

in de koets met z'n 3tjes in de koets

Ik waande mij helemaal in een sprookje. We stopte bij een verlicht kasteel aan het water en ik maakte nog even een foto. (en als je goed kijkt/inzoomt zit vriendlief daar op het bankje)

Het kasteel

Toen ik uitstapte en de kinderwagen weer had kwam daar ineens vriendlief aangelopen waarop ik ook nog zei: HUH wat doe jij hier? Jaaa, wat denk je? En wat er toen gebeurde lijkt nog steeds een droom! Ik knijp mijzelf nog regelmatig maar het blijft zeer doen. Hij ging op zijn knieën en vroeg mij ten huwelijk!

het aanzoek op de knietjes het aanzoek verloofd jaaa tears

Over het antwoord hoefde ik geen seconde na te denken! Ja! Traantjes want dit had ik niet durven dromen wat een romantisch aanzoek!

verloofd

Vriendin al de hele dag onwijs zenuwachtig en ik gewoon lekker op stap en niks in de gaten hebben haha. Vriendlief stond stiekem ook bij het vuurtje want dat hoorde er natuurlijk allemaal bij! Ik ken hem 16 jaar en we zijn meer dan 8 jaar samen maar hij blijft mij verrassen!

fonteinen

We keken naar een mooie fonteinen show aquanura en gingen daarna gezellig met z’n allen een hapje eten.

ja, het is echt zo! DE ring! ons fantastische gezinnetje papa, mama en kayleigh

Kayleigh laat op bed en vriendin en ik nog even een beauty avond/nacht met een scrubje, masker, bad etc. De volgende morgen lag ik al om 05.45 stuiterend in bed omdat ik het nog steeds niet kon bevatten. Ik besloot maar eens online de Z8 SALE te gaan shoppen aangezien deze precies nu van start ging. He wat een ellende haha. We maakten er nog een leuke dag van in de Efteling en na het avondeten reden we helemaal kapot naar huis.

kayleigh in de kinderachtbaan kayleigh met tante laura naar de trein papier hier samen met lau bij de boom

En tot vandaag de dag kijk ik nog elke dag naar mijn onwijs mooie ring en kan ik het nog steeds niet bevatten. Ik leef in een droom!!! Voor ons is de Efteling nooit meer hetzelfde maar heeeeeel speciaal!

2 comments

 1. Jochem

  Het was een zeer bijzondere dag en ik ben zo blij dat het een aanzoek is geweest die ik, maar zeker vrouw lief noooooooit meer zal vergeten.
  Hou van jou bijna vrouw van mij ;)

  • Ashley
   Author

   Dit vergeten we nooit meer! Je bent fantastisch en wat ben ik trots dat ik straks jouw naam mag dragen en dezelfde naam als onze kindjes. Love you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>