Say Yes To The Dress

Als je dan verloofd bent begint de zoektocht naar een jurk! Aangezien ik aardig zwanger was toen ik het romantische aanzoek kreeg bleef het bij mij bij jurken kijken op internet. Als de kleine man er dan is na 9mnd wachten dan heb je wel even wat anders aan je hoofd. Opnieuw je draai en ritme vinden  met twee kindjes en tsja daarna wil je eerst de zwangerschapskilo’s eraf!

Vandaar dat ik in Augustus pas voor het eerst jurken ging passen. 1e x jurken passen

Dit deed ik dan wel meteen goed, met bijna al mijn vriendinnen en inclusief High Tea (waar ik overigens zelf weinig tijd voor had haha..) Bij Esther’s bruidsshop in Almere.

esthers bruidsshop high tea

Ik kan je zeggen dat ik best zenuwachtig was! Want waar moet je beginnen met zoveel jurken? Ik dacht al wel te weten wat ik wel of niet wilde maar toch wil je dingen uitsluiten en verschillende modellen aan gehad hebben. Erg bijzonder als je voor het eerst een trouwjurk aan hebt. Ook erg leuk zijn de reacties van je vriendinnen elke keer weer als je het pashokje uit komt. Ooh, aaah, wauw!

jurken keuren

Maar hoe meer jurken ik aan had gehad hoe dichterbij we kwamen qua model. En ja, dat klopte precies met wat ik in mijn hoofd had! Maar ik ben nogal kieskeurig  en weet eigenlijk wel wat ik wel en niet wil. Ben niet zo gek op kant en dat maakte dat ik op de meeste jurken wel wat aan te merken had. De laatste jurk vond ik erg mooi maar nu al de knoop doorhakken kon ik niet. Dit was tenslotte de eerste winkel en wie weet hadden andere winkels nog wel wat moois in petto! Het was wel een super leuke avond waar ik met veel plezier aan terug denk. Jurken passen is toch wel erg bijzonder en voor de meesten denk ik wel een droom en ik had niet verwacht dat het ooit nog ging gebeuren.

In totaal 5 winkels bezocht, o.a. Covers in Utrecht en The new Bride in Barneveld. Bij The New Bride een hele fijne service en wat fijn dat je gewoon zelf een aantal jurken op een rek mag hangen i.p.v. dat het allemaal voor je uitgezocht wordt! Een bezoekje aan Koonings mocht niet ontbreken en wauw wat een mooie winkel!

fitting room Kayleigh bij Koonings

 

koonings the wedding place trap jurken zoeken met kayleigh kayleigh schattig Kayleigh en ik bij koonings

Jammer dat de service minder was maar hier moet je gewoon even geweest zijn! Prinsessen paradijs!

bruidsbeurs

Ook een bezoekje aan de love and marriage beurs in de jaarbeurs hoorde er natuurlijk bij!

Maarrrr de zoektocht eindigde uiteindelijk bij Anastasi bruidsatelier in Nieuwegein. Betaalbaar, alles op maat en naar wens en kwalitatief goed. Wat wil je nog meer? Na al die bezoekjes aan winkels had ik inmiddels mijn eigen jurk een soort van ontworpen. Aan de hand van wat foto’s en uitleg begreep ze mij precies en vulde mij ook aan. Wat een vakvrouw! 1 blik op de foto en een paar woorden was genoeg om te weten wat ik wilde. Een spannende tijd brak aan want het is natuurlijk wel afwachten of het dan ook echt precies is wat je wilt. Bij de Final Fitting zat iedereen in spanning maar wauw wauw wauw. Ja, ze had het precies begrepen en mijn droomjurk gemaakt……………. Het resultaat zie je soon!

En alsof het zo heeft moeten zijn:

3 November: Yes tot he dress

3 Februari: Final Fitting

3 Mei: Wedding!!!!

3 is one of my lucky numbers……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>