Plons!

Elke Zaterdagochtend vanaf dat Kayleigh 3 maanden oud is gaan we trouw naar het zwembad voor ouder en kind zwemmen. Het is echt iets waar ik de hele week naar uit kijk. Het is vroeg uit de veren, maar als Kayleigh geniet dan geniet ik des te meer. Echt een heerlijk moment! En het is echt een kleine waterrat.  Zoals ik zeg: Mijn kleine waterschat.

Vandaag was het een speciale les. Na hard oefenen was het zover… Kayleigh ging op voor haar eerste diploma! Nog maar net zes maanden en al op voor teddyberen brons. Vergezeld en aangemoedigd door papa en de opa’s en oma. We begonnen de les gewoon net zoals anders met liedjes in het water.

 

S

De opdrachtjes voor het ‘afzwemmen’ zaten in de les verwerkt. Ook vandaag ging Kayleigh weer meerdere keren onder water en onder dingen door.

 

S

 

S

Overal is ze even relaxt onder, ze lacht en af en toe brabbelt ze wat. Ze begint steeds meer zelf met haar handjes te spetteren en met haar voetjes te trappelen en ze lijkt al echte zwembewegingen te maken.

S

S

Van de kant af vooruit in het water, achteruit, ze vind het allemaal prima. Op de buik zwemmen, op de rug en proberen om zelf aan de kant te blijven hangen.

S

 

Een plons water over haar hoofdje en lekker spelen met de gieter, wat hebben we een lol.

S

De tijd vliegt altijd voorbij en het einde van de les sluiten we weer af met liedjes in een kring. Normaal gaan we dan nog even vrij plonzen en sluiten we af met lekker bubbelen in het bubbelbad. Toen ze nog wat kleiner was viel ze hier altijd in slaap. Dit keer gaan we naar het peuterbadje voor de diploma uitreiking. Hier spetteren we nog even wat en daarna mag Kayleigh haar diploma in ontvangst nemen.

S

Jippie, GESLAAGD!  Ja, ik hoop dat ze net als ik vroeger zo’n kleine waterrat blijft. Wat was dit weer een heerlijk ochtendje waarvan er hopelijk nog veel volgen.  Wij spetteren weer verder….op naar Teddybeer Zilver.

 

 

 

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>