Plog: SpRiNg!

Vandaag ging ik met Kayleigh naar mijn lieve, leuke en gezellige vriendin die helaas niet om de hoek woont en haar lieve oer hollandse dochter. Ik hoor jullie denken: Waarom oer hollands? Nou, daar stond ze dan met haar crocs, handen in de zakken van haar joggingbroek en haar blonde haren en haar gezonde bolle toet. Daarbij komt dat ze een heerlijk buiten kind is en opgroeit met veel dieren. Ik vind haar echt heerlijk Hollands! Kayleigh vind het ook altijd lekker om buiten te zijn en genoot vandaag dan ook volop. Mijn vriendin liet Kayleigh voor het eerst kennis maken met de paardjes en haar veulentjes. Ik neem jullie mee op dit voorjaar avontuur van ons…

merrie met veulenkayleigh met open mond

 

Kayleighs reactie bij het zien van de paardjes..Priceless!

annet,liza, paardjes

 

De crocs werden voor de boerderij wel even ingeruild voor haar laarsjes.

Dit is toch genieten! En wat een heerlijk weer hadden we vandaag.

eliza

 

En een mooie actie foto. We stonden in het weiland te genieten van de paardjes die ook aan het genieten waren. Eliza in actie!

 

annet, paard en veulen

 

Drie knapperds!

kayleigh en ik

Ook de kipjes vond Kayleigh fantastisch. Enthousiast trappelde en gilde ze wat af.

zittend op de trampoline

In de middag nog even kijken bij de nieuwe wei waar de paardjes straks komen. Wat een paradijsje! En Kayleigh moest de trampoline natuurlijk ook even testen, schik dat ze had!

spelen op de trampoline met liza

trampoline

En op de terugweg naar het huis van mijn vriendin ging ze even op de chill modus…

onderuit gezakt

Echt een heerlijke buiten dag! Voorjaar wat ben je fijn!

2 comments

 1. JoCHeM

  Wat een leuke dag heeft Kayleigh weer gehad !! Dat was volop genieten.
  Nu hoop ik alleen dat Kayleigh de paarden niet TE leuk gaat vinden, anders kan ik de tuin weer opnieuw op de schop nemen ;)

  Volgende keer gaat papa ook mee !

  • Ashley
   Author

   Gezellig! De volgende keer met het hele gezin op voorjaar avontuur…De tuin mag zo blijven hoor maar we fixxen wel wat anders voor paardjes ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>