Moederdag 2.0

Deze Moederdag sliep Kayleigh lekker uit en melde zich pas na achten wat een heerlijk begin was! Ze gaf mij haar cadeautje die ze op de opvang had gemaakt en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er meer van had verwacht. Een echte Kayleigh creatie of iets wat persoonlijker was dan wat ik kreeg. Een stuk boomschors die je als krijtbordje kunt gebruiken en daar had Kayleigh wat op getekend met krijt. Er zaten ook twee krijtjes bij dus Kayleigh ging meteen weer verder met het kunstwerk. Wat ik jammer vind is dat het niet echt blijvend is want krijt wis je natuurlijk zo uit… Maar goed dat mocht de pret natuurlijk niet drukken. Ik kreeg ook nog een mooi canvas doek met bloemen voor in de tuin die steeds meer op een echte tuin begint te lijken en heerlijke spulletjes voor onder de douche van Rituals.

Jochem moest vandaag helaas aan de trailer van onze boot klussen dus ik besloot lekker met Kayleigh op pad te gaan en te genieten van het mooie weer. Picknickkleed en lekkers mee en fietsen maar. Het tempo zat er lekker in want er stond aardig wat wind en die hadden we in de rug maar ik maakte mij stiekem al wel zorgen om de terugweg. We vonden een mooi plaatsje aan het water waar we lekker bootjes konden kijken en aan de overkant stond een molen wat Kayleigh fantastisch vind.

20160508_122452 20160508_115525 20160508_124923 20160508_122628 20160508_122449 20160508_122527

Ze heeft echt zitten genieten en bleef ook heerlijk rustig zitten en om zich heen kijken en natuurlijk kletste ze er weer wat op los. De terugweg moest ik er even flink aan. Thuis maakte ik een tosti  kip kaas voor Kayleigh waarna papa haar naar bed bracht en ik nog even wat barbecue vlees ging scoren bij de supermarkt. Tsja van dit mooie weer moet je genieten want je weet maar nooit hoe lang het duurt. In de middag ging ik nog op bezoek bij mijn mams voor Moederdag en wat kreeg ik als eerste te horen?! Aaah is Kayleigh niet mee? Tegenwoordig is het niet leuk meer als ik alleen langs kom haha. Ik nodigde haar en haar man uit voor de barbecue die avond voor wat quality time met Kayleigh. Het was een super geslaagde dag. En weet je wat ik mij besef: Ik ben dolgelukkig en met Kayleigh om mij heen is het voor mij elke dag Moederdag!

1 comment

  1. Jochem

    Jullie hebben bijna matchende kleding aan…..mijn 2 mooie meiden.

    Kayleigh geniet zo van de kleine dingetjes zoals bovenstaande….is zo leuk !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>