Mama momentjes….

Hebben jullie dat ook? Je bent super stapelgek over de top crazy op je kids maar je kunt ook onwijs genieten van mama momentjes. Of beter gezegd even géén mama momentjes ;-). En ik denk dat je er uiteindelijk ook een veel leukere moeder van wordt!

Zo ben ik afgelopen jaar voor het eerst een lang weekend weggeweest met vriendin Laura van What About Her naar Palma.  vanuit het vliegtuig

Voor het eerst vliegen zonder man en kindjes maar jeetje wat heb ik genoten! Gewoon in een vliegtuig zitten en wat kunnen lezen en doezelen. Uitslapen? Die term komt niet meer in mijn woordenboek voor en dat ben ik compleet verleerd maar wat heerlijk om wakker te worden en niet meteen in actie te hoeven komen. Zo de deur uit lopen en zien waar je terecht komt zonder eerst een hutkoffer met spullen in te pakken.

jacuzzi time

Niet steeds op en om te hoeven kijken wat de kinderen aan het uitspoken zijn en in de avond lekker rustig tafelen.

lau en ik

 

roomservice

Jeetje wat doet dat een mens goed, even bijtanken.

palma loved it

En ja ik miste mijn boefjes heel erg maar lang leve de whatsapp hihi. En natuurlijk had ik voor vertrek al een woezel en pip boekje voor beide ingesproken zodat mama toch nog kon voorlezen.

Wat ook zo’n heerlijk even geen mama momentje is, is de sauna! Hier kan ik echt zo van genieten! Sauna’s, stoombaden, opgietingen en lekker slapen tussendoor en niet te vergeten een lekker hapje eten. Dan kom ik helemaal Zen thuis en kan ik er weer helemaal tegen! (Offcourse no photo haha)

Shoppen zonder kindjes en ook niet voor de kindjes. Het is een hele opgave dat ontdekte ik laatst. Ik ging met vriendin lekker shoppen maar had van tevoren al gezegd dat ik echt voor MIJZELF wilde shoppen. Hoe vaak ik al niet een poging heb gedaan en dat de tijd voorbij vloog en ik thuis kwam met van alles wat super leuk en schattig was voor de kindjes maar 0 voor mijzelf! Deze keer slaagde ik goed en kocht ik wat leuke nieuwe outfits voor mijzelf met advies van Laura, thx schat! Overigens shopte ik een paar dagen later alsnog allemaal leuks voor de kindjes maar dan online hihi. Ja, Guilty!

nieuw z8 jurkje kayleigh

Nieuw Z8 jurkje

skyler nieuwe nette  blouse

Skyler Nieuwe blouse h&m

Man man man ik wist niet dat shoppen zo vermoeiend kon zijn en ik miste zelfs de kinderwagen om alles onderop te gooien maar wat kan dit fijn zijn zeg!

En hoe gek het ook klinkt ook werk valt soms ook onder even geen mama momentje. Je bent wel druk maar je zit niet in je rol van mama waarin je altijd ogen voor en achter moet hebben en je hebt even je handen vrij. (Van kindjes dan haha)

Een dagje winterberg was ook zo’n even geen mama momentje waarover in een volgende blog meer!

winterberg

Wat zijn jullie (even geen) mama momentjes waar jullie echt van kunnen genieten?

En ja ook deze momentjes met mijn kiddiez zijn meer dan genieten!!!!!!!!!!!!! Want ik had niet anders gewild dan mama zijn van deze knappies…….

kayleigh en skyler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>