Kayleighs kamertje

Ik dacht jullie vinden het vast leuk om eens een kijkje te nemen in het kamertje van Kayleigh.

bed 1

Ze brengt hier over het algemeen de hele nacht door  van 20.00- +- 07.15 en overdag wil ze hier ook nog wel eens lekker een tukkie doen als het haar uit komt. Soms gaat ze niet slapen maar ligt ze even te spelen totdat ze er klaar mee is en dan zet ze het op een schreeuwen.

bedje 2

Toen we aan het kamertje begonnen was het nog een hele zoektocht naar een behangetje maar ik werd verliefd op deze. Vriendlief dacht dat het allemaal veel te druk zou worden en twijfelde nog maar ging overstag. En gelukkig maar! We hebben de kleur bij het bedje extra rustig gehouden en een klein stukje muur bij de kast lekker roze net als de gordijnen.

lamp en behang

De lamp lieten we speciaal maken. Ik stuitte op de website www.leukvanjorien.nl. Helemaal niet prijzig en ze maakt alles helemaal naar je wens. Toevallig woonden ze niet ver uit de buurt dus ging ik even bij haar langs met het behangetje en kon ik meteen de stofjes uitzoeken. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen. Ze maakt nog veel meer dan alleen lampen.

lampenkap dichtbij

We vinden het  kamertje beiden te gek en het is niet zo’n standaard strakke babykamer en laat Kayleigh het behangetje nou ook helemaal te gek vinden! Heeft ze mooi wat om naar te kijken vanaf het aankleedkussen.

commode 1

De kleertjes die boven de commode hangen vind ze altijd erg leuk en deze schuift ze alle kanten op. Het lawaai dat daar vanaf komt is natuurlijk ook erg leuk. Mama vind dat in de ochtend wat minder, wat je je misschien wel kunt indenken ;-)

commode met kleertjes

Voor het bedje kochten we een klamboe om het helemaal af te maken.

hemeltje commode

Op haar kamer hangt ook een bord met bijpassende woorden en een mooi geboortecadeautje uit Engeland.

bord bij t bedje

kayleighs geboortelijstje 1

Op de mooie brede kast vind je mijn gipsbuik en wat prullaria.

kledingkast

Wat vinden jullie van Kayleighs kamertje?? Laat gerust je reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>