Kayleigh meets Skyler

Omdat de bevalling zo vlotjes ging kon vriendlief Kayleigh zelf van de opvang ophalen en hoefde opa dus niet eens in actie te komen. Ze was al blij verrast dat papa haar op kwam halen want dat was op zich al een feestje. Toen vertelde hij haar dat hij nog een verrassing had en dat haar broertje geboren was. Ze riep enthousiast door de gang van de opvang: Mijn baby broer is er, mijn baby broer is er! Zo onwijs lief. En vanaf dat moment was ze meteen een trotse zus en dat is ze nog steeds! Zo lief, zorgzaam, alles delen. Wat een heerlijkheid! Ik had van haar wijsneus dat ze is nog wel de vraag verwacht hoe hij er nou uit was gekomen maar daar stond ze blijkbaar geen moment bij stil, ze was veel te blij en trots!

Smelt hier weg bij het moment dat ze haar broertje voor het eerst ziet en vast houd….

De foto’s spreken voor zich……

Sky_C038617 Sky_C038711Meteen werd Skyler bedolven onder knuffels van zijn zus die hij wel even mocht lenen van haar. Hoe lief?!

 

Sky_C038758

 

Foto credits: special thanks to Larysa Konstantynova van Live in Art Photography: https://liveinartphotography.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>