Huisvrouw

Misschien ben ik de enige, misschien ook niet..maar wat is huisvrouw zijn toch ongelofelijk stom!

Het zorgen voor Kayleigh vind ik fantastisch! Maar dat stomme poetsen tussen alle bedrijven door en op elk vrij momentje dat je hebt, gadverdamme! Het lijkt ook wel alsof het niet ophoud. Heb je het  net gedaan, moet het alweer. Daar komt bij dat onze Jazz het tijd vind voor mooi weer en haar ‘wintervacht’ verliest wat resulteert in haren, haren en nog eens haren.

huisvrouw 11

Ken je ook dat irritatiepuntje van vriendlief die van alles laat slingeren en dat dat nog veel erger en irritanter is dan wat je zelf laat slingeren??!! In de ochtend de deur niet uit kunnen met de hond omdat de kinderwagen vast loopt op een paar rond slingerende schoenen, jassen over de stoelen, het snoepafval en de glazen van de vorige avond eerst moeten verwijderen voor je rustig kunt zitten etc. Dan heb je nog de vaatwasser die je moet in of uit pakken (Thank god we have one!), wasje draaien etc. etc.

HET LEED DAT HUISVROUW ZIJN HEET!

huisvrouw 4

 

Weet je wat nou eens leuk zou zijn, als deze fulltime baan ook nog eens betaald zou worden! Ik zit natuurlijk niet vrijwillig thuis misschien dat ook dat meespeelt.

Fulltime huisvrouw zijn, niks voor mij!

Als Fulltime mama zonder huishouden een betaalde baan zou zijn dan solliciteer ik vandaag nog :-)

huisvrouw 1

 

2 comments

    • Ashley
      Author

      Dankje Lau! Leek mij wel leuk om zo weer te geven hoe het vaak voelt…Alles tegelijk en momentjes voor jezelf zijn zeldzaam. But i love being a mom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>