Einde van de vakantie in zicht

Twee weken vliegen voorbij! En wat was het heerlijk in Bella Italia. Helaas de uitslaap knop niet kunnen vinden bij Kayleigh. Hoe vroeg of laat ze er ook in lag, de wekker stond stipt om 10 over 6!

Oké het is toch echt wel erg vroeg maar ik kan niet zeggen dat we daardoor geen vakantie hebben gehad. Wat heeft ze alles toch goed gedaan en wat is ze een vrolijkerd! Moeten wennen aan haar nieuwe huis met zwembad of haar nieuwe slaapkamer en camping bed of de taal? Nee hoor, van dit alles niks gemerkt! Lekker overal mee naartoe, geen probleem. En dat je dan die paar woordjes die je al kunt zeggen niet in het Italiaans kent is totaal geen probleem. Zwaaien en lief lachen werkt altijd moet Kayleigh gedacht hebben. Ze heeft er wat op los gesjanst en aandacht had ze! Overal tot vervelens toe. Bella Bambina! Even snel een boodschapje doen was er niet bij.

IMG-20150820-WA0140

Maar aan al het leuks komt een eind… Dus zo stapten we afgelopen maandag weer in het vliegtuig terug naar Nederland. Ondanks dat we al wat spullen mee terug hadden gegeven met de auto een week eerder voelde de tas toch echt loodzwaar. We hadden echter (maar) 20 kilo bagage ingeboekt en vreesde het ergste. Toch nog maar het een en ander weggegooid en achter gelaten. Normaal hebben we ook ons trouwe reismaatje Scale mee, ons bagage weegschaaltje maar we wisten even niet meer waar deze was. Op de luchthaven nog een euro betaald om te wegen zodat we eventueel nog weg konden gooien, of schipperen met de handbagage. Tot onze grote verbazing gaf deze weegschaal 16,4 kilo aan! Nee, dat kon niet! Nog steeds een beetje zenuwachtig stonden we in de rij om vervolgens de weegschaal daar 15, 6 aan te zien geven. Oké, fine with me! Ook mocht er kosteloos een koffertje van de handbagage mee in het ruim vanwege de volle vlucht. Natuurlijk werd het als service gebracht zodat we niet zoveel mee moesten slepen en we moesten tenslotte toch wachten op het autostoeltje en de buggy, maar het kwam ze maar al te goed uit en ons stiekem toch ook wel. Kayleigh keek weer lekker rond maar haar geduld raakte toch wel op toen we al in de rij stonden en het vliegtuig nog moest landen. Het is tegenwoordig net een bus waar je op wacht. Mensen eruit en de volgende lading erin.

IMG-20150820-WA0143 IMG-20150820-WA0146

Helaas dit keer geen raam plaats dus ik nam plaats bij het gangpad. Tijdens het opstijgen bood ik Kayleigh de borst aan en dat werkte super! Links naast mij zat een moeder met haar twee dochters die mij nog een goedkeurende blik gaf met een glimlach. Toch wel fijn. Niet dat het mij wat kan schelen wat andere mensen vinden van het feit dat ik borstvoeding geef in het openbaar… Ik ben die discussies daarover ook echt beu! Zo heeft de natuur het bedoeld, en wat fijn toch als het slaagt! Maar goed, dat is een ander onderwerp.

Een begripvolle blik van moeder tot moeder is leuk om te ontvangen! Kayleigh viel zelfs in slaap en het was dus een rustig begin van de vlucht.

IMG-20150820-WA0156

Ik later een lamme arm maar een tevreden wakkere Kayleigh die meteen weer alle kanten op wilde stuiteren.

IMG-20150820-WA0150

Het entertainen kon beginnen. Tas met speelgoed tevoorschijn maar veel leuker waren al die andere mensen die ook in het vliegtuig zaten en dan met name de kinderen. Ze zocht veel contact en lachte er op los. Ja, vliegen met Kayleigh is alles behalve saai! Natuurlijk toen ik een plas pauze hield begon het vliegtuig wat te schudden en ging het lampje branden om zo snel mogelijk het toilet te verlaten. Ik heb al heel wat gevlogen dus ik werd er niet warm of koud van en liep rustig terug naar mijn stoel.

Toen iets later de daling in werd gezet zat Kayleigh bij papa zodat ze toch vanaf de midden stoel naar buiten kon kijken. We wezen naar buiten en ze keek aandachtig door het raam en had weer vette schik. Het mooiste vind ze als het vliegtuig de grond weer raakt en keihard gaat remmen. Tsja, bij Kayleigh is het altijd hoe gekker hoe beter! Een geslaagde vakantie en een geslaagde terugvlucht.

Over het weer bij aankomst zullen we maar niet teveel woorden vuil maken… Echt Hollands zegt denk ik genoeg! Dus warme kleding tevoorschijn en bikkelen maar. Ja we zijn THUIS!

IMG-20150820-WA0155

Kayleighs reactie bij het zien van haar box en de andere speeltjes die thuis waren gebleven was fantastisch! Oké misschien klopt het wel, there is no place like home..

Alleen mag Home wel in een warm land zijn wat mij betreft!

What destination will be next??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>