Steigerhouten keukentje jorgs

Het verhaal achter dat leuke steigerhouten keukentje…..

Al tijden droomde ik weg bij alle leuke steigerhouten keukentjes die ik voorbij zie komen op facebook. Ja die wilde ik ook voor Kayleigh. Zo’n keukentje is ook zeker geen straf om in je woonkamer te hebben staan! Het prijs kaartje daar en tegen is niet mis. Maarja de standaard Ikea keuken zag ik ook niet zitten, die staat overal al en ik houd altijd wel van een beetje anders. We besloten dat dit een mooi cadeau zou zijn voor haar verjaardag. Na wat zoeken kwamen we terecht bij Jorgs houten meubelen die de keukentjes ook in een bouwpakket levert. En ja dat scheelt een hoop geld alleen kost het je wat tijd om het in elkaar te zetten. Na vriendlief lief aan te hebben gekeken werd de bestelling geplaatst. Levertijd 1 tot 3 weken en het in elkaar zetten kost je zo’n 2 a 2,5 uur, goed te doen leek ons. Maar zodra je de bestelling plaatst blijkt de levertijd ineens 3 tot 6 weken te zijn dus dat werd nog krapjes voor de verjaardag van Kayleigh. Gelukkig had ik bij de opmerkingen gezet: Voor de verjaardag van ons dochtertje 4 September. Er gingen wat weken voorbij maar met 4 weken begon ik het toch langzaam wat benauwd te krijgen. Komt hij nog wel op tijd binnen. Ik besloot een mail te sturen waarop ik geen reactie terug kreeg maar wel vrij snel een mail dat het keukentje die week daarop geleverd zou worden. Ik gaf aan dat ik deze dag niet thuis kon zijn i.v.m. werken maar alleen in de avond. De levering zou op de avond gezet worden en ik kon de dag voor de leverdag bellen hoe laat. Ik belde en wat denk je?! Levering in de middag! Ik er meteen achteraan maar dit kon niet anders maar we hadden al betaald dus dan konden ze het wel in de tuin zetten. En het pakket stond bij thuiskomst inderdaad in de tuin. Vriendlief ging dezelfde avond aan de slag maar liep meteen tegen van alles aan.

bouwpakket keuken

De planken waren echt niet goed op maat gezaagd waardoor er een groot verschil ontstond waardoor het onmogelijk was om het keukentje netjes in elkaar te zetten. Boos en gefrustreerd kwam hij thuis. Over 5 dagen is de verjaardag al! Hij zei al: de planken zijn gewoon op een stapel gezaagd of zo, niks op maat. De website zegt schuren en gaatjes boren en in elkaar zetten. Het is dus echt niet de bedoeling dat je moet gaan zagen. Volgende dag contact op genomen maar het was niet mogelijk om een nieuw pakket te leveren we konden wel de planken op meten die niet goed waren, een stuk of 80 planken opmeten, geen doen dus! Een nieuw pakket zou een week duren en dus te laat zijn. Mijn vriend probeerde nog enigszins vriendelijk uit te leggen dat dit geen oplossing was. Een kind van 2 op haar verjaardag zeggen dat haar cadeautje nog komt is gewoon geen optie. Wij willen als ouder haar niet teleurstellen als het nou om een tiener gaat die begrijpt t wel maar we hebben het over een kindje van 2 die de dag van haar leven moet hebben. Na veel gezeur en gedoe konden ze dan toch wel vrijdagavond een pakket komen leveren. De tijd voor het in elkaar zetten begon te dringen. Gelukkig hadden ze het oude pakket achter gelaten want ook dit pakket was een ramp. Van twee pakketten wist vriendlief samen met een vriend van hem met veel gedoe en extra schuren en op maat maken dan toch een keukentje te maken, het werd wel nachtwerk.

keukentje in elkaar zetten keukentje in de maak

De afwerking moet nog maar dat ging niet lukken voor de verjaardag van Kayleigh maar goed voor haar stond er een keukentje!

het lijkt een keukentje

Jorgs is wat ons betreft niet aan te bevelen dus, het klonk zo verleidelijk maar je kunt nog net zo goed helemaal zelf een keukentje in elkaar gaan knutselen en de service is ook niet wat wij verwacht hadden. Voor ons was het pas echt service geweest als ze zo vlak voor de verjaardag een compleet keukentje hadden neergezet om ons te compenseren voor het ongemak. Na onze klacht via de mail kregen wij een excuus en dat ze het vervelend vinden en dit zeker niet de bedoeling is. Daarna volgde: Graag verneem ik van u of ik misschien nog iets voor u kan betekenen om het gevoel dat u nu heeft bij u weg te nemen. Moeten we dus ook nog zelf gaan bedenken wat ze ons aan kunnen bieden. Kom zelf met een oplossing!

Dus droom jij ook weg bij de steigerhouten keukentjes, houd dit dan in gedachte……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>