PLOGJE 1e x naar de kapper

We willen de haartjes van Kayleigh graag lang laten groeien maar ze kreeg steeds vaker bij de puntjes wat klitjes en aangezien ze coupe pluis en krulletjes van mama heeft ging ze met papa voor het eerst naar de kapper. De eerste keer bij de kapper kan twee kanten op gaan… Voor vertrek kwam nog even het boekje van Woezel en Pip tevoorschijn waar Woezel naar de kapper moest omdat hij niks meer kon zien! En toen gingen we. Zie hier onder in het Plogje hoe deze eerste knipbeurt verliep!

bij de kapper

 

EVEN KIJKEN WAT ER ALLEMAAL GAAT GEBEUREN

lange haren

 

LANGE PLUIS HAARTJES

 

Lkammen

in de spiegel kijken

 

EVEN IN DE SPIEGEL KIJKEN OF ALLES NOG GOED GAAT

 

knippen

 

KNIP KNIP KNIP

kijken naar papa

knip knip

haartjes mooi maken

 

HAARTJES IN MODEL

met papa bij de kapper

 

NAAST PAPA IN DE HOGE STOEL

vlechtje maken

 

NOG EEN MOOI VLECHTJE MAKEN

klaar!

KAYLEIGH KLAAR! HELEMAAL SUPER GEGAAN! EN HET WACHTEN IS OP…PAPA!

Met welke leeftijd ging jou kindje voor het eerst naar de kapper en hoe verliep dit? Laat een berichtje achter!

 

3 comments

 1. Karin

  He Ashley. Mijn zoontje wordt echt helemaal hysterisch bij de kapper. Hij is inmiddels bijna 3 en ook nieuwe met in bedwang te houden. Ik ben daarom op zoek naar het boekje van Woezel en Pip waar jij het over hebt maar ik kan hem niet vinden. Kun je mij laten weten wat de titel is van dat boekje?

  Alvast bedankt!

  Groetjes Karin

  • Ashley
   Author

   Hai Karin,
   Ik heb t verhaaltje in een boek met twee verhalen zitten maar het verhaaltje heet: Woezel ziet niets meer. Als je dat googled komt je vast bij boeken uit waar dit verhaal in zit. Ik heb het boekje toen bij de kruidvat gekocht. Heel veel succes en hopelijk helpt het boekje om hem wat rustiger te krijgen en gaat hij hopelijk in de toekomst met plezier naar de kapper.
   Groetjes its a moms world

   • Ashley
    Author

    Ik heb het even nagekeken en het zit in het boekje woezel en pip zomerkriebels. Het andere boekje van de tandarts van een onbekende heb ik misschien wel nog een exemplaar van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>