Plog: Kayleigh & Jazz / Mijn harige vriendin

Onze Jazz is nog jong en soms wat onhandig maar samen met Kayleigh is ze fantastisch! Ze doet geen vlieg kwaad en zelfs blaffen doet ze eigenlijk nooit maar ze is speels en af en toe onbedoeld een beetje lomp. Maar hoe lomp ze ook kan zijn, springen tegen de kinderwagen doet ze niet. Als een andere hond dat in zijn hoofd haalt of in de buurt van Kayleigh komt, daar steekt Jazz een stokje voor! Ze springt vol op die hond in en beschermt Kayleigh wel even. Nee, dat had ik niet verwacht maar ik vind het zo top van haar! Ze accepteerde Kayleigh vanaf begin af aan. We hebben haar op advies van de kraamhulp een poepluier laten ruiken en het was eigenlijk meteen goed. Ze moest nog wel even leren wat wel en niet toegestaan was en zocht als ik aan het voeden was altijd de grenzen op om aandacht te vragen. Nu Kayleigh en haar speelgoed door de kamer gaan moet ze ook leren opletten en weten dat dit speelgoed niet van haar is, maar wat doet ze het goed! Kayleigh roept sinds kort zelfs Jazz op haar manier en vraagt of Jazz komt met haar handje. Cute!

Kijk hieronder gezellig mee hoe Kayleigh en haar harige vriendin nu al maatjes zijn:

Jazz uitlaten

jazz en kayleigh

jazz kust kayleigh

Jochem, Kayleigh en Jazz

kayleigh en jazz

kayleigh pakt pootje van jazz

kusje van jazz

knuffelen met jazz

samen liggen

chillen op jazz

jazz knuffelt kayleigh

Jazz&Kayleigh

jazz uitlaten in het bos

 

Hebben jullie ook huisdieren die echte maatjes zijn met de baby of de kindjes??

 

10 comments

 1. Carolien

  Aaah lief zeg!
  Ik ben over anderhalve week uitgerekend en ben heel benieuwd hoe mijn twee jarige labrador op de baby reageert!
  Ik hoop dat ze echt maatjes worden net zoals bij jou.
  Een minder belangrijk puntje wat ik me af vraag.. heb jij geen last van al die haren of verhaard jouw labrador niet zo erg?
  Groetjes Carolien

  • Ashley
   Author

   Hai Carolien,
   Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! En wat spannend de laatste loodjes…. Onze hond Jazz was zelfs nog jonger en word in juli pas 2. En zoals ik al zei, ze is erg lomp maar met de kleine fantastisch. Tuurlijk moet je altijd op blijven letten helemaal nu ze door het huis kruipt en over de hond heen etc. Mijn hond verhaard bepaalde periodes enorm en voor de rest valt het wel mee. Ik moet wel zeggen dat je er niet aan ontkomt om in het begin elke dag te stofzuigen en te dweilen. Nu zuig en dweil ik vaak om de dag en die andere dag haal ik er een bezem door. Helemaal nu de kleine over de grond gaat ben je er flink druk mee! Maar ben over het algemeen drukker met de hond dan de kleine haha. Heel veel succes met de laatste loodjes!
   Groetjes Ashley

  • Ashley
   Author

   Dat is wel balen…je bent er wel druk mee vind ik de combinatie hond en kleintje. Ook met uitlaten. Naast de kinderwagen lopen en plannen tussen de slaapjes door. Ik laat mijn kleintje niet alleen voor een blokje om met de hond dan laat ik haar alleen bij het veldje bij ons aan de zijkant plassen. Gelukkig doet ze dit op commando. Heel veel succes ermee je vind je draai vanzelf!

 2. Carolien

  Volgens mij is de helft van me tekst niet aangekomen haha maar geeft niet..
  Ik geloof inderdaad dat je er je handen vol mee hebt, maar ik zal me draai wel gaan vinden.
  Hopelijk trekt mijn lab weer bij straks en is die weer de oude(zonder geblaf en af toe in huis plassen)
  Doeg!

  • Ashley
   Author

   Oh, het was inderdaad een kort berichtje. Vervelend dat niet de hele tekst is aangekomen….Ben benieuwd wanneer de kleine zich meld. Laat je het nog even weten? En hoe het loopt met jullie hond. De hond zal ook wel iets aan voelen komen en daardoor wat van slag zijn. Ik heb dat bij mijn hond niet gemerkt, maar die was schijnzwanger op het laatst van mijn zwangerschap, dus sowieso al anders dan anders. Toen mijn weeën begonnen waren en ik over de bank hing week ze niet van mijn zijde en legde een pootje op mijn been, zo lief! Heel veel succes met bevallen!
   Liefs Ashley

 3. Carolien

  Haha ja er is vast iets mis gegaan.
  Aaah lief zeg! Ik snap t ook wel van bowy (me hond) dattie beetje van slag is. Er veranderen allemaal dingen in huis, ik ben niet zo mobiel als anders en er gebeurd maar niks. .
  Ik laat het zeker weten ja! Vrijdag is het míjn datum, bij de echo werd de voorlopige datum veranderd naar a.s maandag. Dus als het nou net zo als bij jou loopt….

  • Ashley
   Author

   Nou ik ben zeer benieuwd, je weet maar nooit! Ondanks dat mensen mij nog veel te fit vonden en ik die dag daarvoor nog zat te lunchen had ik toch echt gelijk. Maar morgen is wel warm..helemaal als je thuis wilt bevallen! Ik wens je in ieder geval succes en hoop dat de kleine zich snel meld..spannend want je weet nooit wanneer het zover is.

 4. Carolien

  Haha, ik ga wel in het ziekenhuis bevallen maar het is gek dat je t niet van tevoren weet..
  Het is idd warm maar ja ik zie het allemaal wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>