Op zoek…

Ja, jullie hebben helemaal gelijk! Het is momenteel te rustig op mijn blog en nee dat is niet omdat ik het niet leuk meer vind…

Maar naast mama zijn en bezig zijn met mijn blog ben ik ook knetterhard bezig om een baan te zoeken.

afgestudeerd vlag

In Juli studeerde ik met mijn dikke buik af en heb ik genoten van de voorpret en na de bevalling volop genoten van ons mini mensje.

Ik met mini kayleigh

Ik met mini kayleigh

Maar inmiddels is Kayleigh alweer bijna zeven maanden oud (Wat vliegt de tijd) en ben ik al een tijdje op zoek naar een leuke baan. Buiten het feit dat het fijn is om wat geld te verdienen ben ik er ook echt aan toe om lekker een aantal dagen aan de slag te gaan. Ook voor Kayleigh zou het wel goed zijn om niet 24 uur aan mama geplakt te zitten. Ja het mama zijn is heerlijk maar af en toe buiten de deur zijn met je handen vrij lijkt mij ook lekker.

kayleigh nu

kayleigh nu

Misschien kom ik er nog op terug als het eenmaal zover is en vind ik het dan toch allemaal wat lastiger maar momenteel kan ik niet wachten! De ene mail na de andere gaat de deur uit, ik ben positief maar moet toch toegeven dat het op het moment niet meevalt. De ene afwijzing na de andere komt binnen en echt persoonlijk kunnen ze er niet op in gaan want tsja je bent weer eens 1 van de 600 sollicitanten voor die ene leuke baan. Maar ik laat mij de moed niet in de schoenen zakken en laat mijn creatieve ideeën de vrije loop. Ennnn er is een super leuk idee ontstaan waar ik nu het nodige huiswerk van heb, verder kan en wil ik nog niks verklappen…….

Voor nu wens ik jullie een super fijn, creatief en gezellig weekend toe! Tot snel!

Liefs Ash

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>