Kinderopvang/Gastouder

opvang gezocht

Met het oog op werk is het belangrijk  om ons toch nog eens verder te oriënteren wat betreft kinderopvang en gastouders en ik kan je zeggen het valt niet mee! Want waar laat je je kleine meisje nou met een goed gevoel achter? En dan heb je altijd ook nog wel wat wensen, en die van ons lijken nogal lastig. Aangezien ik nog niet weet waar en wanneer ik precies ga werken lijkt een flexibele opvang ons wel makkelijk en eentje die werkt met uurtje factuurtje en die een beetje ruime openingstijden heeft. Ik kan je zeggen, dat zijn er onwijs weinig! Voelt iemand zich al geroepen om er één te beginnen? Ik ben nog op zoek naar werk en bied mij bij deze aan  ;-)

We hadden een leuke opvang gevonden maar daar moet je op ma, di en donderdag verplicht hele dagen nemen en alleen op woensdag en vrijdag is er de mogelijkheid tot halve dagen. Erg zonde als je een halve dag aan het werk bent en een hele dag af moet nemen. Een ander had als buitenplaats een onwijs klein pleintje en daar werd binnenkort ook nog een uitbouw op geplaatst voor een nieuwe groep, weg mogelijkheid tot buiten spelen. Onze achtertuin is nog groter! Ik vind lekker naar buiten kunnen gaan en ontdekken ook erg belangrijk. We vonden een gastouder op een boerderij met een speelparadijs als achtertuin maar natuurlijk zit zij helemaal vol en word het eerste kindje pas in mei vier dus ze verwacht ook geen plek te krijgen. Ik keek wat verder rond maar er zijn genoeg gastouders die kleiner wonen dan wij met een mini tuintje en dan moet ik er maar op vertrouwen dat ze er lekker op uit gaan en creatief zijn. Mijn lieve mams wil wel graag een dagje opvangen maar dan zijn we er nog niet. We vragen ons steeds meer af hoe anderen dit doen. Aankomende week hebben we weer ergens een rondleiding en hopen daar meer geluk te hebben en wie weet heb ik straks een baan waarbij ik bijna geen opvang nodig heb. Maar voor nu heb ik nog geen rust want ik laat Kayleigh echt niet zomaar ergens achter. Ik heb zin om aan de slag te gaan, even lekker van huis, onder de volwassenen, handen even vrij van Kayleigh maar aan de andere kant zie ik er als een berg tegenop zolang ik geen fijn plekje voor onze lieve vrolijke meid heb.

To be Continued

1 comment

  1. Jenneke

    Misschien kun een oppas aan huis zoeken. Ik vond het altijd heerlijk dat je zelf zo de deur uit kunt lopen en je kinderen, bijvoorbeeld als ze ziek waren, lekker kunnen blijven liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>