Kayleigh’s favoriete tutje

Voordat Kayleigh er was kon ik het al niet laten om af en toe wat te shoppen voor onze kleine meid. Toen we het geslacht wisten kon ik los gaan met shoppen en dat ging van kleertjes tot aan knuffeltjes en andere accessoires. Daar komt nog bij dat ik ook nog eens flink werd verwend tijdens een babyshower (waarover binnenkort meer) en dan nog de kraamtijd!

Kayleigh werd bedolven onder allerlei tutjes en knuffeltjes waarvan ze nu nog een mand vol heeft inclusief dubbele die nauwelijks tot niet gebruikt zijn. Lange tijd leek het er op dat ze geen favoriet had, ze keek er niet echt naar om dus ik legde maar wat leuks in haar bedje ter versiering.

Tot ze op een dag ineens verknocht leek aan beertje. In de ochtend zat ze al te wachten tot ze opgehaald werd met beer in haar handjes. Tijdens ziek zijn had ze beertje graag bij haar en in bed lag ze er altijd bovenop met haar hoofd of buikje of beer lag in haar handen.

met beertje in bed

Zodra haar tandjes door kwamen lag beer nat in haar bedje van al het gesabbel erop. Beer ging mee naar de opvang en mee naar oma. Ik had besloten dat ik het niet nodig vond dat beer 24 uur per dag bij haar was om rampen te voorkomen.

buiten met beertje slapen in de auto met beertje

Langzaam begon ik mij wel wat zorgen te maken want ik had helemaal geen reserve! Destijds kocht ik dit onwijs schattige knuffeltje/ tutdoekje voor maar €2.50 bij de wibra! Ik hield mijn ogen open en liep er regelmatig even de Wibra voor naar binnen sinds ik wist dat dit haar favoriet was maar zonder succes. Ook internet afspeuren leverde niks op behalve marktplaats maar dat zag ik toch niet zo zitten met een knuffeltje. Ik kon hem wassen (wat hard nodig was na al dat gesabbel) maar moest dan ook zorgen dat hij weer op tijd droog in haar bedje lag.

In December werd ik erg vrolijk van mijn bezoekje aan de Wibra toen daar een hele bak vol met beertjes lag! Ik kocht twee reserve exemplaren waarvan er nu nog één helemaal nieuw in de kast ligt en met de andere wissel ik af. Dit gaat zonder problemen, so far so good!

old versus new

Moet wel even gaan opletten waar ik de reserve exemplaren laat. Laatst bracht ze in de ochtend beertje naar haar bedje waar beertje blijft als ze niet naar de opvang of naar oma gaat en daarna gingen we naar zolder waar ze mij hielp met de was. Lag daar toch ineens haar reserve beertje op het wasrek waarop ze enthousiast begon te roepen Beer Beer! Oeps haha. Gelukkig had ze nog niet in de gaten dat er twee exemplaren in omloop zijn want dan moeten ze straks nog alle twee in haar bedje!

thuis met beertje

Heeft jouw kindje of kindjes ook een favoriet of zelfs meerdere favorieten?

Deel je foto!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>