Herkenbaar?

Daar loop je dan met je kinderwagen..Bijvoorbeeld in de supermarkt. En altijd zijn er mensen die even in de bak moeten kijken. Geen probleem. Dan zijn er ook nog altijd de mensen die dan ook nog even de baby aan moeten raken dat is al erg irritant en brutaal vind ik, en vooral niet nodig. Maar nee, dan de mensen en dan moet ik zeggen vooral de oudere mensen [sorry] die dan gaan vragen: Is het een jongetje of een meisje? Nou sorry hoor! Die zijn toch echt kleurenblind. Ik ben zelf nogal fan van roze en het staat Kayleigh ook nog eens goed. Dus veel roze te bekennen. Hoes van de maxi cosi, spuuglapjes, dekentjes, knuffeltjes, kleertjes etc. Dus nee, je kunt er niet echt omheen. Daarnaast heeft Kayleigh naar mijn idee ook nog eens echt een meisjes gezicht en is ze ook echt fijntjes gebouwd. Snap dat je geen flater wilt slaan..maar is dan iedereen kleurenblind ofzo?!

Pink Pink Pink

Pink Pink Pink

Laatst bij het ouder en kind zwemmen ook. Oma met haar kleindochter net als wij aan de kant aan het wachten. Opa komt eraan om te komen kijken bij het zwemmen. Zegt ze: Kijk nou wat een schattig jongetje. Nou dan wel een jongetje met een roze nijntje zwembroekje inclusief ruches!!! Aarrggghh.

kayleigh zwemmen

Die oudjes bedoelen het zo goed, maar alsjeblieft kijk even wat langer dan je neus is!

Herkenbaar of niet?? Of ben ik de enige die dit keer op keer meemaakt?

 

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>