Een stapje verder

Kayleigh gaat als een speer! Ze wilde al een tijdje alleen maar staan staan staan… Ze ging in een mum van tijd van achteruit kruipen naar vooruit kruipen, staan in de box, lopen in de box en zich overal aan op trekken.

staan in box kayleigh staan box

 

Niks is meer veilig en alles moest flink naar beneden. Box. Bed, we hebben verbouwd!

kayleigh staan in bed

Zelfs met slaapzak aan lukt het haar om te gaan staan in haar bedje. Eerst ging het allemaal nog gepaard met vallen, de eerste blauwe plekjes en veel stoten maar het gaat steeds beter.

Haar slofjes en slappe schoentjes voldoen niet meer en zijn veel te glad dus op zoek naar echte stappers. Ik kan je vertellen dat dat niet meevalt met die schattige kleine mini voetjes. Maatje 17/18 met een flexibele echte zool en lekker zomers zijn bijna onvindbaar maar het is gelukt. Zie hier het resultaat:

1e schoentjes

schoentje 1

Kayleigh moet nog erg wennen aan haar echte stappers en loopt er soms mee rond beter gezegd: Zwalkt alsof ze dronken is. Hilarisch! Nu is het wachten tot ze echt los rond gaat lopen, we laten ons verrassen. Man man man waar blijft de tijd???

kayleigh met schoentjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>