Afsluiting en vooruitblik

Terugkijkend op 2016 is het jaar weer voorbij gevlogen. Een jaar waarin er veel is gebeurd. We gingen voor een tweede kindje die we in 2017 graag in onze family welkom heten.

our baby boy

Kayleigh werd flink ziek van een fikse blaasontsteking waardoor wij niet op vakantie konden en deze vakantie in September alsnog over deden. Kayleigh vierde alweer haar tweede verjaardag en ik ging de uitdaging aan om te gaan paaldansen. In 2016 had ik mijn eerste win actie en testte ik wat leuke producten voor mijn blog. Ik kreeg leuke reacties en blog nog steeds met plezier alhoewel het soms een challenge is met Kayleigh, werken, huishouden en sporten.

Met een knallend Oud en Nieuw werd 2016 afgesloten en begon 2017. Dat knallen vond Kayleigh overigens geen succes! Toen ik in de ochtend naar de markt ging met haar op de fiets was het met elk knalletje mijlenver regelrechte paniek.

Complete paniek bij Kayleigh

Dus met een hysterisch kind achterop wat erg sneu was snel wat fruit gescoord en toen naar binnen. In de avond trok dit helaas niks bij maar ondanks dat hebben we haar toch wakker gemaakt om iets over half 12. Hoe dan ook, ze hoort er bij en om 12 uur wil ik haar ook een happy new year wensen met een dikke knuffel en kus! We hebben een rustige en gezellig oud en nieuw gehad bij vrienden en voor Kayleigh was dit na 00.00 Dora kijken bij de tv want zelfs bij het raam was het paniek paniek paniek. Toch gingen we mooi met ons gezin het nieuwe jaar in!

Vooruitkijkend op 2017 hoop ik nog steeds met veel plezier te kunnen bloggen en hier ergens ook tijd voor te hebben! Ik hoop weer een bezoekje aan de 9 maanden beurs te kunnen brengen en ergens eind Maart onze baby boy vast te kunnen houden en dat Kayleigh dan haar broertje mag verwelkomen. Verder hopen we hoe cliché ook op een goede gezondheid en veel moois voor 2017. En natuurlijk hoop ik dat straks mijn zwangerschapskilo’s er weer net zo mooi vanaf gaan als na de zwangerschap van Kayleigh, weer een lekker sportief jaar! We zullen zien wat 2017 brengt en ik zal jullie weer mee laten genieten van de avonturen.

me pregnant

Veel liefs it’s a moms world

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>