About me

Hallo allemaal, wat leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn blog. Dat betekent dat jullie geïnteresseerd zijn in mij en een kijkje in het soms wat chaotische leven van een moeder van 2.

Ik blog onder mijn tweede naam Ashley, ben 34 jaar oud, woon samen met mijn lieve man en tevens beste maatje. Al een flinke tijd verliefd en sinds 3 mei 2018 ook getrouwd.

September 2014 zijn wij de trotse ouders geworden van onze dochter Kayleigh en Maart 2017 van ons zoontje Skyler.

Om het huisje, boompje,beestje verhaal compleet te maken loopt er bij ons ook nog een jonge eigenwijze labrador genaamd Jazz rond.

Samen met mijn man reisde ik een jaar lang rond om vooral mijn geboorteland Australië te bezoeken, maar daarnaast ook Singapore, Fiji, Nieuw Zeeland en Thailand. Het grootste gedeelte brachten we samen in een camper door, living the good life en tsja een betere relatie test is er niet. We survived!

Een tijdje na thuiskomst mijn studie opgepakt en met een dikke buik studeerde ik af waardoor ik mij nu Sociaal Pedagogisch Hulpverlener mag noemen.

Eigenwijs, doorzetter, planner, sociaal, sportief, creatief, reislustig, bezige bij, That’s me!

Sinds ik moeder ben zijn er zoveel dingen waarvan ik denk: Wat zou ik dit graag willen delen, hier kan ik wel een boek over schrijven! Want moeder zijn is super leuk en ja ik zit op de roze en blauwe wolk, maar het leven van een moeder gaat echt niet alleen over roosjes! Spuitpoep, kolven, inentingen, emoties en vooral de verantwoordelijkheid voor twee mini mensjes. Ja mama zijn is druk! Op zoek naar momentjes voor jezelf maar ook echt onwijs genieten.

Besmet door een vriendin die blogt dacht ik Why not?!

Ik blog over alles wat ik meemaak als moeder. Dingen waar ik gelukkig van word, waar ik tegenaan loop en wat mij bezighoudt, kortom alles wat bij dit fantastische maar nieuwe drukke wereldje hoort.

Geniet mee op mijn roze/blauwe wolk en wees welkom op it’s a moms World!

Voor vragen, samenwerkingen en overige dingen mag je mij altijd mailen op: niekeashley@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>